Полтика конфденцйност

Політика конфіденційності

Користувача угода

Я погоджуюсь з умовами політики конфіденційності та дозволяю використовувати мої персональні дані на законних підставах.

Персональні дані

На виконання вимог Закону України "Про захист персональних даних" шляхом натискання кнопки «Підтвердити замовлення» даю згоду на опрацювання зазначених у цій заявці моїх персональних даних Товариство з обмеженою відповідальністю "Гудвіл", зареєстроване згідно із законодавством України, ЄДРПОУ 32769087, розташоване за адресою: 08132, Київська обл., Києво-Святошинський р-н., м.Вишневе, вул.Київська, 21 (далі – Компанія) з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання/одержання та здійснення розрахунків за придбані товари/послуги. Я також погоджуюсь з тим, що власник має право надавати доступ та передавати мої персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, не змінюючи при цьому цілі їх обробки. В тому числі, на перевірку зазначеної в даній Заявці інформації та не заперечую про передачу для можливого необхідного з'ясування даної інформації третім особам, під якими розумію: фінансові установи, оператори мобільного та поштового зв'язку, інші фізичні та/або юридичні особи.

Ми цінуємо Ваше право на особисте життя та нерозголошення Вашої персональної інформації. Ця Політика конфіденційності - правило, яким користуються всі співробітники нашої компанії, та регламентує збір та використання особистої інформації, яка може бути запитана/отримана при відвідуванні нашого сайту https://gudvil.com (далі - Сайт), при використанні сервісу, під час замовлення, листування або телефонної розмови. Якщо у Вас виникнуть питання чи проблеми у зв'язку з конфіденційністю, надсилайте, будь ласка, свої запитання чи зауваження на електронну адресу: mail@gudvil.com.

Яку інформацію ми збираємо

На нашому сайті, у випадку, коли Ви робите замовлення, берете участь в акції, дослідженнях або іншим чином взаємодієте з нами, ми збираємо як особисту інформацію, так і загальні дані.

Особиста інформація стосується окремого споживача – наприклад, ім'я, адресу, номер телефону, e-mail тощо. Такі дані ми отримуємо лише від осіб, які надають її свідомо та за власним бажанням. Наприклад, оформлюючи замовлення на нашому сайті або надіславши запит на отримання додаткової інформації від нас. Ми не вимагаємо реєстрації або надання такої інформації для перегляду нашого сайту та отримання доступу до його змісту.

Для того, щоб зробити замовлення товарів/послуг, брати участь в акціях, дослідженнях або іншим чином взаємодіяти з нами, Ви повинні уважно ознайомитись з Вашими правами та обов'язками щодо обробки персональних даних, зазначених у ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», уважно ознайомитись із цією Політикою конфіденційності, а також висловити свою повну згоду з їх умовами.

Якщо Ви не погоджуєтесь з будь-якою з умов даної Політики конфіденційності та вищезазначеного Положення про захист персональних даних, будь ласка, не давайте особисту інформацію.

Згоду на використання Вашої особистої інформації Ви можете відкликати будь-якої миті. Для цього достатньо надіслати повідомлення електронною поштою, з відповідною вимогою за адресою: mail@gudvil.com

Чому ми обробляємо персональні дані

Персональні дані - відомості або сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Ми можемо обробляти Ваші особисті дані для наступних цілей. При цьому одночасно можуть застосовуватись одна або кілька цілей.

Отримання замовлення. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для отримання замовлення, для обробки Ваших запитів або для інших цілей, які можуть існувати для досягнення кінцевої мети - задовольнити інтереси споживача, а також для запобігання та розслідування випадків шахрайства та інших зловживань.

Спілкування із Вами. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для зв'язку з Вами, наприклад повідомити Вам про зміну наших послуг або надіслати Вам важливі повідомлення та інші подібні повідомлення щодо замовлення, було Вами зроблено та зв'язатися з Вами з метою обслуговування споживача/клієнта.

Ми діємо відповідно до цієї політики конфіденційності, на підставі Положення про обробку та захист персональних даних та на підставі чинного законодавства України.

Як збирається інформація

Особиста інформація, як ми зазначили вище, надходить безпосередньо від Вас після підтвердження. Так, коли Ви вносите інформацію у відповідні поля на сайті, ми отримуємо надану Вами інформацію. При виконанні замовлення товару, ми збираємо зазначену Вами інформацію, щоб мати можливість оформити замовлення та доставити його Вам. Коли Ви надсилаєте нам електронний лист, ми зберігаємо вказану Вами адресу електронної пошти, щоб мати змогу відповісти.

Також ми постійно збираємо загальну інформацію, коли Ви заходите на наш сайт. Процес збору таких даних відбувається за допомогою технологій cookie, як пояснюється нижче.

Cookies

Як і багато інших компаній, ми використовуємо технологію cookies на нашому сайті та за його межами. Cookies - це фрагменти інформації, які веб-сайт передає на жорсткий диск споживача для зберігання інформації, пов'язаної з веб-сайтом. Ця технологія з'явилася з можливістю використання інтернету, зберігаючи пріоритети при перегляді певного сайту. Технологія cookies не містить особистої інформації та не може жодним чином налаштовувати Вашу систему або зчитувати інформацію з Вашого жорсткого диска.

Під час перегляду нашого сайту, ми можемо розмістити cookies на комп'ютері. Cookie не містять персональних даних та можуть бути заблоковані Вами у будь-який момент. Маркери не отримують особистої інформації про Вас та не надають нам Вашої контактної інформації, а також не отримують жодної інформації з Вашого комп'ютера. Ми використовуємо cookies для визначення характеристик сайту та пропозицій, які Вам найбільше подобаються, щоб надати Вам більше інформації, в якій Ви зацікавлені. Крім того, файли cookie використовуються, щоб зробити сайт безпечним, захищеним та зручним. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки та запуск. Файли cookie також дають змогу відстежувати порушення Політики конфіденційності відвідувачами або пристроями. Файли cookie допомагають оцінити кількість та частоту запитів, а також виявляти та блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.

Ярлик "help" на панелі більшості браузерів проінформує Вас, як заборонити браузеру приймати нові cookies, як отримувати повідомлення від браузера, якщо Ви отримали нові cookies, або як відключити cookies. Пам'ятайте, що cookies дозволяють Вам повною мірою користуватися всіма можливостями сайту, і ми рекомендуємо залишати їх включеними.

Крім того, Сайт може містити посилання на інші сайти, які не управляються компанією - такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей.

Треті сторони, що надають послуги

У процесі роботи ми звертаємося до інших компаній та осіб, які можуть виконувати інші функції. Наприклад, виконання та доставку замовлень, надання підтримки споживачів, замовляємо у певних агенціях адміністрування промо-кампаній, аналіз даних. Ці агентства можуть мати доступ до особистої інформації, якщо це необхідно для виконання їх функцій, але їм заборонено використовувати особисту інформацію для інших цілей, ніж та, яка зазначена в нашій Політиці конфіденційності та в нашому Положенні про обробку та захист персональних даних, і ми вимагаємо від них дотримання конфіденційності.

Загальна інформація стосується таких аспектів, як кількість відвідувачів сайту, на які сторінки вони заходять, яку інформацію завантажують, тип браузера та операційна система, яку вони використовують, назва провайдера інтернет-послуг тощо. Коли Ви заходите на наш сайт, ми автоматично отримуємо цю інформацію та узагальнюємо з подібними даними про інших відвідувачів. Збираючи таку інформацію, ми аналізуємо як краще пристосувати наш сайт до потреб відвідувачів.

Розголошення та передача даних

Ми не продаємо, не розголошуємо особисту інформацію, яку отримуємо на нашому сайті, третім сторонам без вашої попередньої згоди. Ми розкриваємо особисту інформацію лише у випадках, визначених чинним законодавством України, а також:

  1. Ми розкриємо інформацію у разі запобігання злочину або завданню шкоди нам чи третім особам.
  2. Ми розкриємо інформацію третім особам, які надають нам підтримку та послуги, за допомогою яких Ви отримуєте Ваше замовлення.

Може статися, що ми надаємо загальну інформацію про наших відвідувачів (наприклад, відсоток відвідувачів сайту жіночої та чоловічої статі) рекламним агентствам, бізнес-партнерам, спонсорам та іншим третім сторонам, щоб налаштувати або розширити зміст та рекламу на нашому сайті для наших споживачів. Ми також можемо збирати дані з файлів веб-реєстрації (як у вашому браузері, операційна система, відвідані сторінки тощо), щоб зрозуміти, як відвідувачі подорожують сайтом і які його сторінки є найпопулярнішими.

Оновлення цього попередження

Ми можемо в односторонньому порядку змінювати або оновлювати частини цієї політики у будь-який час, без попередження. Будь ласка, час від часу переглядайте Політику конфіденційності, щоб знати про її зміни та оновлення. Усі зміни цієї Політики конфіденційності набирають чинності з моменту їх опублікування. Коли ви робите замовлення, берете участь в акції, дослідженнях або іншим чином взаємодієте з нами, Ви погоджуєтесь з новими умовами Політики конфіденційності у редакції, що діє зараз.

У разі визнання недійсною або нездійсненною будь-якої частини цієї Політики конфіденційності, інші її частини залишатимуться в силі.

Весь каталог товарів

Сортування
Закрити
Підбір по параметрах
Застосувати Скинути
Закрити
loading
loading